Hogyan működik?

Az infraszauna használata közben infrasugarak hatolnak a bőr alá, ahol a szervezetet felmelegítve hőenergia formájában méregtelenítő hatást fejtenek ki.

A hőt testünk izzadással próbálja elvezetni, aminek következtében salakanyagok távoznak a szervezetből.

Jótékony hatások

Segít a narancsbőr megszüntetésében: A infraszauna megszabadít a cellulitisztől, zselétől, és hasonló, zsírból, vízből és salakanyagból álló lerakódásoktól, amelyek a bőr alatt kis csomókban összepréselődve jelentkeznek. Mivel az infraszauna infravörös sugarai mélyen a bőr alá hatolnak, a narancsbőr ily módon történő kezelése sokkal eredményesebb, mint a hagyományos módszerek.

Segíti a fogyást: Az infraszaunában egyszerre megy végbe a verejtékképződés, és a kalóriaégetés, miközben a szervezet vérkeringése felélénkül. Egy átlagos kondícióban lévő személy egyetlen szaunázás után csaknem 500 gramm verejtéket képes kibocsátani és eközben 300-600 kalóriát elégetni. Ez azt jelenti, hogy súlyt is veszít, nem csak vizet. Tekintettel a súlyellenőrzésre, ez a hatás az infraszaunát a hagyományos szaunákkal összehasonlítva akár háromszáz százalékkal is hatásosabbá teheti.

Méregtelenít: A megélénkült vérkeringés stimulálja a verejtékmirigyeket és ezáltal megszabadít a testben felhalmozódott mérgektől és salakanyagoktól. A napi verejtékezés segít a méregtelenítésben és a testet megszabadítja a rákkeltő hatású nehézfémek, valamint pl. az alkohol, nikotin és koleszterin lerakódástól.

infraszauna_size
infraszauna_hatasok
infraszauna_jotekony_hatasok