Hogyan működik?

Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből.

Az Infratrainerben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg.

A legjobb edzésforma, ha:

Fogyni szeretnél: Az INFRATRAINER-rel végzett edzés felerősíti a zsírsejtek lebontását, így az alakformáló edzés a lehető leghatékonyabbá válik.

Az alakformálás a cél: Az INFRATRAINER berendezéssel végzett edzés kontrollált körülmények között fokozza a vérkeringést, felgyorsítja az anyagcserét, ezáltal intenzív méregtelenítést eredményez, és elősegíti a hatékony fogyást, alakformálást.

Méregtelenítenél: Az izzadás testünk biztonságos és természetes gyógymódja, hogy egészségesek maradjunk. Az INFRATRAINER-rel végzett edzés a lehető legnagyobb fokú izzadást váltja ki alacsony intenzitású izomterhelés mellet, ezáltal rendkívül hatékony méregtelenítésre készteti a szervezetet. Az izzadás a test méregtelenítésének biztonságos és legtermészetesebb módja. Az INFRATRAINER-rel történő edzés az alacsony intenzitású izommunka mellett a lehető legmagasabb izzadást eredményezi.

Személyre szabott.

Az INFRATRAINERREL végzett edzés teljesen személyre szabható. Az ébredési pulzus alapján állítható be a zsírégető tartomány, mely egy pulzusmérő óra segítségével tartható a megfelelő értéken. A pulzusszámot változtatni a beépített 9 fokozatú mágnesfék erősségének csökkentésével vagy növelésével lehet. A helyesen megállapított zsírégető tartomány garantálja a maximális súlycsökkenést és az izomlázmentességet. A vendég az edzés ideje alatt kényelmes, félig fekvő testhelyzetben, kerékpározás közben zenét hallgathat vagy filmet nézhet a beépített monitoron.

Kinek ajánljuk?

Az INFRATRAINER-rel végzett edzés egyáltalán nem megterhelő, nem igényel komoly fizikai felkészültséget, így bárki számára ideális, ízületkímélő edzésmódszer.

Van azonban néhány állapot, amikor ellenjavallt, ilyen a: terhesség, friss műtét, szoptatás, friss tetoválás (1 hetes), súlyos cukorbetegség, daganatos betegség, akut fertőzés, lázas, gyulladásos állapot, fájdalmas, kidudorodó visszér, trombózis vagy arra való hajlam.

Ha viszont fogyni, szeretnél, megszabadulnál a narancsbőrtől, méregtelenítenél, javítanád a keringésed, feszesítenéd a bőröd, várunk Téged sok szeretettel!

infratrainer_no
infratrainer_ferfi
infratrainer
infratrainer_ferfi2